2015-01-23 Nante köper en Mahindra traktor fabrik i Kina.

Nante Fabriken är privatägd av Jiangxi Nante Construction Machinery Co grundades 1980 och är belägen i Jing’an län i provinsen Jiangxi i södra Kina. Nante har specialiserat sig på konstruktion och utveckling av medelstora och små grävare och alla tillhörande reservdelar.

Fabriken har en yta på 450’000 m2 har över 600 anställda och är certifierat enligt ISO: 2000 (registrerad 2001), och full CE-godkännande (2005)

All produktion sker i europeisk stil med produktionslinjer,

för att uppnå maximal produktion, kvalitetskontroll och säker arbetsmiljö för alla anställda.

Varje steg i monteringen har ett eget område, för att

underlätta kontrollen och säkerheten.

Alla metalldelar och tillverkning sker på plats med ett dedikerat team av metallarbetare svetsare, målare under arbetsledarens övervakning.


Alla maskiner utsätts för interna tester, detta är en strikt process som övervakas noga.


Testning innebär inte bara gräva lite smuts, utan kommer att omfatta kontroll, styrning och reglering av alla större komponenter i maskinen. Detta strikta system och hög standard för kvalitetskontroll bygger på europeiska standarder.
Samtliga maskiner har sträng kvalitetskontroll i alla stadier av tillverkningen.


Efter avslutad test och kvalitet/funktionskontroll, är de färdiga maskinerna flyttade in i sändningsanläggningen för slutlig kontroll av tekniker.

Nante Fabriken har byggts ut med en massiv utbyggnad av produktionslinjerna för att ge varje maskin sin egen produktionslinje och för att förbättra kvalitetskontrollen och påskynda produktionstiden.